General

L’equip A del Club Escacs Berguedà empata amb el Passió i manté les opcions d’ascens

L’equip A del Club d’Escacs Berguedà manté intactes les seves possibilitats d’ascens. En la tercera ronda del campionat de Catalunya d’escacs es va resoldre amb un empat de 5 a 5 de l’equip, en un matx difícil davant el Passió (Esparreguera), ja que hi havia importants baixes que es van cobrir amb jugadors del B. Amb aquest empat, l’equip A va perdre la primera plaça, però encara pot ascendir. Ara l’equip, necessita puntuar diumenge que ve, tot i que no serà fàcil, perquè els jugadors berguedans s’enfronten al nou líder, que té a les seves files, dos mestres internacional i dos mestres catalans.
Aquest cap de setmana l’equip B va lluitar però finalment va perdre per 6 a 2, davant d’un fort rival, el Cervelló, que ja s’ha situat segon. D’aquesta manera, el B es queda pràcticament fora de la lluita per l’ascens.
Pel que fa a l’equip C, ha continuat el seu rodatge, però va perdre davant el Súria per 3 a 1.

Comentaris