Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Avià posa en marxa un nou servei d’ocupació d’orientació laboral

Avià ja compta amb un servei d’ocupació. Es tracta del Servei Integral d’Ocupació, el SIO. Un programa gratuït d’ajuda, assessorament i orientació a l’hora de buscar feina. El servei, en marxa des del passat gener, ha engegat en col·laboració amb el Consorci de Formació i d’Iniciatives Cercs-Berguedà, que hi aporta l’assessorament d’un tècnic especialitzat. Aquest programa, que el CFI gestiona a tota la comarca, té com a objectiu orientar en la recerca de feina i assessorar els treballadors tant si no tenen feina com si en volen trobar una de millor, a més de donar informació sobre cursos i ensenyar les diferents tècniques per buscar feina. En aquest sentit, el SIO ofereix tècniques que poden ser útils, com ara saber fer una carta de presentació, escriure un currículum i preparar entrevistes personals.
El servei, però, no només s’adreça a les persones que busquen feina sinó que també està obert a empreses que busquin un determinat perfil de treballador.
Amb aquest nou servei, la regidoria de Promoció Econòmica vol potenciar l’activitat laboral al municipi. Que no sigui un servei que només es pugui tenir a Berga.
En el temps que fa que està en funcionament, la majoria d’usuaris d’aquest nou servei han estat persones derivades des del l’àrea de Serveis Socials, on es detecten moltes persones que necessiten o estan buscant una feina. Ara es vol començar a potenciar el servei entre les empreses d’Avià.

Comentaris