Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

L’exposició col·lectiva de pintors berguedans Memorial Jacint Codina s’inaugura aquest dissabte a Berga

Berga inaugurarà aquest dissabte, dia 15, l’exposició col·lectiva de pintors berguedans Memorial Jacint Codina. Es tracta de l’edició número 58 d’aquesta mostra anual, en la qual hi participen aficionats i amants de l’art. La inauguració es farà dissabte a les 8 del vespre a la sala Cau d’Art de Berga i l’exposició es podrà visitar fins al dia 13 d’abril. Al llarg d’un mes, els interessats podran fer cap en aquesta galeria del carrer Major de Berga per veure pintures de diversos autors i de diferents temàtiques. L’horari d’obertura de la sala serà cada dia de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. Els festius la mostra també estarà oberta al públic, de 12 a 2 del migdia.

Comentaris