Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

La mitja marató i dues curses més a Berga, aquest diumenge, esperen 300 participants

El Club Atlètic Berga i l’Ajuntament de la ciutat organitzen per aquest diumenge la Mitja Marató Ciutat de Berga. És la vintena edició d’aquesta tradicional prova i per primera vegada s’inclou dins el segon circuit Challenge de mitges maratons de la Diputació de Barcelona. La prova sortirà a les 10 del matí del passeig de la Indústria. Aquest també serà l’espai on s’hi aplegaran els corredors que no faran els 21 quilòmetres de la mitja marató, però que sí opten per una de les altres dues alternatives: la mini marató, 800 metres per als més petits, o bé la cursa popular, amb cinc quilòmetres i mig.
S’esperen uns 300 corredors, ja que a la Mitja Marató hi participaran més de 200 atletes. El tècnic de l’Ajuntament de Berga, Josep Alberich, remarca que, fins al moment, les inscripcions són més elevades que l’any passat a falta de pocs dies per a la cursa. I és que formar part del circuit Challenge, segons explica, és una bona manera per atreure més corredors i donar prestigi a la cita.
La vintena edició d’aquesta cita atlètica tindrà el recorregut habitual: un primer tram que comparteixen la mitja marató i la cursa popular i el punt de sortida al passeig de la Indústria. Les inscripcions es poden fer fins avui a les 8 del vespre, a l’Oficina de Turisme de Berga, a Marathon Catalunya i a la pàgina web del Club Atlètic Berga (www.atletisme.com/clubs/cberga).

Comentaris