General

Premiada la pàgina web de Ràdio Berga

El web de Ràdio Berga, www.radioberga.cat, ha guanyat el premi Innova –de noves tecnologies– de la Diputació de Barcelona. Es tracta d’uns dels premis que atorga la Diputació per donar suport al món de la comunicació local i reconèixer la professionalitat de les persones que hi treballen. Hi ha diferents categories: el Tasis-Torrent, de premsa local i comarcal; el premi Miramar, de televisions locals; el Rosalia Rovira, d’emissores municipals; el premi Arrel, de butlletins municipals i concretament publicacions informatives editades per un ajuntament; un guardó dedicat a retre un homenatge a persones o institucions que hagin treballat a favor de la comunicació a casa nostra; i el premi Innova de noves tecnologies, que premia o una pàgina web d’un ajuntament de la província o d’un mitjà de comunicació local de Catalunya, i que és el que ha rebut aquesta emissora, valorat en 10.000 euros.
L’acte de lliurament de premis s’ha fet aquest divendres a la nit a Granollers i han recollit el guardó els companys Jaume Fíguls, Anna Pons i Fermí Riu, que s’ha mostrat satisfet pel reconeixement.
La pàgina web de Ràdio Berga ha competit, com a finalista, amb el web de l’Ajuntament de Viladecans i amb el de Tramuntana Televisió, de Figueres. El jurat ha fet guanyadora la pàgina web radioberga.cat per ‘la facilitat’ han apuntat, i ‘senzillesa del seu ús’, i ‘per haver adoptat múltiples canals de comunicació’.
Al web de Ràdio Berga, radioberga.cat (que en aquests moments esteu consultant), s’hi poden llegir les notícies que diàriament elabora l’equip d’informatius d’aquesta emissora, amb actualitzacions dos cops al dia; i es pot escoltar l’emissió de Ràdio Berga ja sigui en directe o a la carta, entre d’altres prestacions d’aquesta pàgina web que compte amb un dels guardons de la Diputació de Barcelona. Uns premis valorats, en totes les categories, amb 90.000 euros, i que en aquesta edició ha comptat amb més de 200 participants entre totes les modalitats.

Comentaris