Debat electoral 2019

General

Josep Maria Roselló i Hasna Bahom guanyen la Mitja Marató Ciutat de Berga

Josep Maria Roselló, de l’Associació Esportiva Blanc i Blava, i Hasna Bahom, del California Esports, van ser els guanyadors de la Mitja Marató Ciutat de Berga que es va celebrar ahir al matí. En categoria masculina, Roselló es va imposar amb un temps d’1 hora 14 minuts i 36 segons, mentre que en dones Bahom va guanyar amb un registre d’1 hora 23 minuts i 19 segons. En total hi van participar unes 240 persones, ja que a la Mitja Marató hi van prendre part 180 corredors i les altres dues curses (la cursa popular i la mini marató).
Des de l’organització es remarca que el fet que per primera vegada la cursa berguedana formés part del Circuit Challenge de mitges maratons de la Diputació de Barcelona ha afavorit que el nombre de participants anés a més.
La vintena edició d’aquesta tradicional cita atlètica va tenir el recorregut habitual: sortida del passeig de la Indústria i primer tram compartit pels corredors de la mitja marató i de la cursa popular.

Comentaris