General

La Generalitat treu a concurs els estudis per finalitzar la millora de la C-26 que uneix el Berguedà i el Solsonès

L’empresa pública Gestió d’Infraestructures, GISA, ha tret a concurs la redacció de l’estudi informatiu i de l’estudi d’impacte ambiental per continuar la millora de la carretera C-26, que comunica el Berguedà i el Solsonès. Fins ara ja s’ha executat el tram que comunica Solsona i Navès i s’està redactant el projecte constructiu del tram entre Navès i Montmajor, que comunica les dues comarques. Els estudis que ara surten a licitació afectaran el tram entre Montmajor i Berga, entre els punts quilomètrics 129,6 i 144,2. L’actuació consistirà en una millora general, que inclou l’eixamplament i la millora del traçat actual.
Segons el departament de Política Territorial i Obres Públiques, tant l’estudi informatiu com l’estudi d’impacte ambiental haurien d’estar redactats dins del primer semestre de l’any vinent. La licitació per a l’estudi informatiu surt a concurs amb un pressupost de 112.900 euros, mentre que la de l’estudi d’impacte ambiental té un pressupost de sortida de 37.600 euros. Les propostes per fer-se càrrec dels dos estudis es poden presentar fins el dia 2 d’abril, segons el Diari Oficial de la Generalitat.

Comentaris