Brams i Xavier Sabata, finalistes en diferents categories dels Premis Enderrock 2015 de vot popular

El grup berguedà Brams i el contratenor d’Avià Xavier Sabata són finalistes i entren a formar part dels grups i artistes ja classificats a la segona volta per aconseguir el vot popular en diferents categories dels Premis Enderrock 2015.

La 27a gala dels Premis Enderrock 2015 pren forma a poc a poc. Aquesta setmana s’ha presentat en roda de premsa a Girona la llista de finalistes que es disputaran la segona volta del vot popular. En total, a la primera volta s’han recollit 6.150 vots, i ara els usuaris registrats a Enderrock.cat podran decidir quins és el resultat final entre els 10 finalistes de cada categoria. Brams, el grup de Berga, és finalista en tres categories: millor disc de pop-rock, per Anem tancant les portes de la por; millor cançó de pop-rock, per la cançó del mateix nom que el disc; i millor artista.

Per la seva banda, el contratenor Xavier Sabata és finalista en la categoria de ‘millor disc català de clàssica’, categoria en què excepcionalment hi  ha només 3 classificats.

Fins al 10 de febrer, el públic pot votar els seus grups favorits entre els 10 classificats de cada categoria dels Premis Enderrock.