Els Pastorets de Berga tanquen temporada amb més de 1.800 espectadors

Més de 1.800 persones han vist aquestes festes els Pastorets de Berga. L’Agrupació Teatral La Farsa ha posat en escena ‘El Bressol de Jesús’ amb cinc representacions al Teatre Municipal de Berga. Totes han tingut molt bona afluència de públic, amb una mitjana de 365 persones per funció.

El nombre total d’espectadors es manté com la temporada passada. El 2014-2015 van ser 1.863 les persones que van passar pels Pastorets de Berga, i aquest 2015-2016 han estat 1.832. S’ha consolidat la xifra, la qual la Farsa valora positivament. També fan un bon balanç dels canvis que s’han introduït al text i les millores tècniques. “Han permè unes representacions dinàmiques, amb una durada de 2 hores i 20 minuts, amb mitja part inclosa”, han concretat.

A l’obra, hi participen 115 actors. Sumant el personal tècnic i altres voluntaris, els Pastorets de Berga, representats des de l’any 1900, són possibles actualment gràcies a 150 persones. Un cop abaixat el teló, el punt final a la temporada de Pastorets de Berga es posarà aquest dissabte, 16 de gener, amb sopar de celebració amb tots els participants i col·laboradors.

A partir d’aquí, l’Agrupació Teatral la Farsa posarà fil a l’agulla a nous projectes que té entre mans.

FOTO: Una de les escenes dels Pastorets de Berga / La Farsa

 

 

X