Nous canvis al recorregut del bus que uneix el Berguedà i Barcelona

Des del passat dia 4 de desembre, el bus que uneix les diferents poblacions del Berguedà i la ciutat de Barcelona ha vist modificat lleugerament el seu horari i recorregut. La novetat més destacada és la unificació de l’inici i final del recorregut dels busos. A partir d’ara, tots els busos començaran i acabaran el seu recorregut a l’Estació del Nord de Barcelona (al costat de l’Arc de Triomf), cosa que fins ara només passava en algunes expedicions. Tot i aquest canvi, la parada a Ronda Universitat es manté.

Nova parada a la Plaça Francesc Macià d’entrada a Barcelona

ALSA també ha modificat el recorregut d’accés a la ciutat. Des del passat dia 4, només l’autobús amb sortida de Berga a les 5:45 i el de sortida de Barcelona a les 14:20, passen per la zona Universitaria i fan parada a Palau Reial. Tota la resta d’autobusos d’entrada a Barcelona fan parada a les Tres Torres, i després efectuen una nova parada a la Plaça Francesc Macià, abans de continuar el seu trajecte fins a Ronda Universitat i l’Estació del Nord. De sortida, el bus només es pot agafar a l’Estació del Nord i a Ronda Universitat, com fins ara. Tot i aquestes modificacions de recorregut, està previst que no afectin als temps de recorregut.

Podeu trobar els horaris actualitzats a l’apartat de transport públic d’aquesta web.