Primeres emblanquinades al Berguedà

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Primeres emblanquinades al Berguedà

El 2021 comença amb una forta baixada de temperatures arreu del país. L’onada de fred es comença a notar també a la comarca, on els termòmetres en molts punts ja estan en negatiu.

En Jordi de Puigventós ens ha fet arribar aquestes imatges de les primeres nevades.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_single_image image=”262128″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”262129″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”262130″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”262131″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”262132″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”262134″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”262133″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

X