Akelarre

Akelarre
Quan:
06/03/2021 @ 20:00
2021-03-06T20:00:00+01:00
2021-03-06T20:15:00+01:00
On:
Teatre Municipal de Berga
Akelarre @ Teatre Municipal de Berga

The Feliuettes ens conviden al seu ‘Akelarre’, on ens interpel·len, es pregunten sobre el món que els ha tocat viure i sobre com transformar-lo sent dones. A través de l’esperit nascut al cabaret més personal, personatges inesperats qüestionaran situacions quotidianes i no tan quotidianes, deformant-les amb un mirall ple de possibilitats. Humor negre, faula idiota i perversa, el kitsch, l’absurd, l’stand up comedy, l’esperit punk… són els ingredients d’aquest còctel per parlar amb llibertat i humor.

The Feliuettes (Laia Alsina, Anna Herebia i Laura Pau) retornen al cabaret més genuí amb música, gamberrisme, reivindicació, comèdia i autoparodia sota la direcció de Míriam Escurriola i amb textos de Clàudia Cedó, Cristina Clemente, Xavi Morató, Mireia Giró, Gerard Sesé, The Feliuettes i Míriam Escurriola i música de Clara Peya, Arnau Tordera, Ariadna Cabiró i Gerard Sesé.

ENTRADES: 10€

Informació i venda d’entrades: 
La venda d’entrades es realitzarà a la taquilla del Teatre Municipal de Berga, una hora abans de l’inici dels espectacles, i també es podran adquirir a través de la plataforma de venda d’entrades online ticketara.com, excepte el concert del Projecte Simfònic que caldrà comprar-les a través del portal web entrapolis.com. L’àrea de Cultura també posa a disposició de la ciutadania un canal per atendre consultes i reserva d’entrades a través de l’adreça de correu electrònic cultura@ajberga.cat i al telèfon 600 463 398. L’horari d’atenció telefònica serà de dilluns a divendres, de 9 a 13 h.

Comentaris