setembre, 2021

04set19:00Al-Hamra19:00 Monestir de Sant Llorenç (GUARDIOLA DE BERGUEDÀ)

Informació

Formats al Conservatori Superior de Música de Liceu de Barcelona en l’especialitat de guitarra flamenca, està integrat per quatre destacats intèrprets, Héctor Delgado, Josele Rider, Javier Moreno i Marc Segura.
Interpreten un repertori d’obres originals compostes per Manuel Granados i altres dels guitarristes més importants de la segona meitat de segle XIX. El repertori ens convida a un recorregut històric-musical per les diferents formes de composició de la guitarra solista i pels guitarristes flamencs de les primeres generacions que van marcar les pautes estilístiques amb el seu toc, gràcies a la seva aportació tècnica i estils.
L’originalitat d’aquesta formació resideix en tocar amb quatre guitarres flamenques, formació sense precedents fins al dia d’avui al flamenc, cosa que propicia la creació de veus entre elles, sense perdre cadascuna el seu caràcter concertístic. També amplia la sonoritat del conjunt instrumental flamenc mitjançant un major desenvolupament contrapuntístic que enriqueix el discurs sonor del repertori.

ENTRADA 7€: reserves AQUÍ

X