CONCERT Jises & the Funkytechs

CONCERT Jises & the Funkytechs
Quan:
15/09/2018 @ 19:00
2018-09-15T19:00:00+02:00
2018-09-15T19:15:00+02:00
On:
pin Monestir de Sant Llorenç (GUARDIOLA DE BERGUEDÀ)
CONCERT Jises & the Funkytechs @ pin Monestir de Sant Llorenç (GUARDIOLA DE BERGUEDÀ)

Des de el bell mig de Catalunya arriba una riuada molt potent, una forta ventada d’aire fresc, un torrent d’energia desbocada, arriba Jises & The Funkytects.
El grup Berguedà neix a Gironella l’any 2014, concretament a La Font del Balç. A aquest ingredient, se li han de sumar, llargues nits gaudint de bona música, projectes musicals paral·lels i passió per la música jazz i blues, ho aglutinem tot dintre la coctelera de la vida, ho sacsegem a ritme de James Brown i el resultat és “J&TF super smash coctel”**
Tanmateix, la banda no s’ha casat (NOO!) amb cap estil musical, ni li agrada ser etiquetada. Les cançons beuen del soul més clàssic dels anys 60, tempos més lents, ritmes sincopats, i també es nodreix d’elements més moderns, sintetitzadors diversos i estructures musicals gairebé electròniques.
J&TF ha avançat a poc a poc i fent passos curts però ferms, després de molts assajos creatius i bulliciosos, el grup té un directe format íntegrament per temes propis que no deixa indiferent a ningú. Durant aquest temps, han realitzat alguns concerts que han sorprès pel bon gust, la joia i les nombroses fractures de pelvis metafòriques diagnosticades.
Jises & The Funkytects pretén la cosa tant fàcil i que moltes vegades fem tant difícil, fer feliç. Arribar al local, sala, envelat, festival, terrat, plaça del poble que toqui i generar petites fletxes d’alegria curatives i reparadores i disparar-les amb força, a ritme de funk, als cors de tots els que estiguin gaudint amb ells.

 

PREU: 5€ anticipada / 6€ taquilla

Comentaris