CONCERT Small Miller Band

CONCERT Small Miller Band
Quan:
29/09/2018 @ 19:00
2018-09-29T19:00:00+02:00
2018-09-29T19:15:00+02:00
On:
Monestir de Sant Llorenç (GUARDIOLA DE BERGUEDÀ)
CONCERT Small Miller Band @ Monestir de Sant Llorenç (GUARDIOLA DE BERGUEDÀ)

La Small Miller Band, és una Big band de joves músics de l’Escola Municipal de Música Cal Moliner de Sallent, que neix fruit d’una necessitat de buscar un espai on fer música amb olor a jazz. La formació té 9 anys de vida, és molt jove encara, i es crea en el moment que la formació antecessora anomenada “ A la Big Bom Band” ja no pot acollir més músics, ni per nombre ni per nivell, doncs aquesta Big band es va anar consolidant com un grup de músics molt estable i amb molt nivell. D’aquí ve el nom de “Small”, en referència a que eren els petits respecte la primera Big Band i “Miller” perquè són alumnes de l’escola de música “Cal Moliner” de Sallent.
D’aquesta manera es va obrir la porta a alumnes de l’escola a tocar en una formació d’aquestes característiques. Actualment està formada per una vintena de joves músics.
El responsable, però, i també l’ànima del grup, és el seu director, en Pepe Fernandez Balasch, que no es cansa de fer arranjaments per tal que ells puguin tocar en esdeveniments varis. Cada curs hi ha noves incorporacions, però tot i així, la Small Miller Band també ha esdevingut un grup força estable, perquè costa arrancar-ne als seus components, doncs hi estan molt a gust, i aquesta és la clau de la cohesió musical però també humana d’aquest grup que segur que ens faran passar una molt bona estona.

PREU: anticipada 5€ / taquilla 6€

 

Estic amb tu

Comentaris