Festival TEST 2020

Festival TEST 2020
Quan:
28/11/2020 @ 17:30
2020-11-28T17:30:00+01:00
2020-11-28T17:45:00+01:00
On:
Local del Blat (GIRONELLA)
Festival TEST 2020 @ Local del Blat (GIRONELLA)

Diferents propostes artístiques de curta durada

MALA PEÇA | Imprevist Teatre: tres peces d’escacs -un peó, un cavaller i una reina- coincideixen al mig d’un taulell d’escacs i, sense deixar d’estar atents a la batalla que els envolta, miren d’arreglar el conflicte d’una manera menys sagnant i, alhora, satisfer els seus desittjos més secrets.

TWINS | Colectivo Las Twins: espectacle festiu per a públic familiar. És una proposta on l’espectador entra a formar part de la relació entre dues germanes molt peculiars. Lʼhumor agafa un paper important i obra una escletxa de reflexió cap a les relacions humanes.

CANTS DE DONA | E V O É H: un viatge per tres cultures en veu de dona, i en diferents llengües com ara la Llenguadoc, sefardí, català, galaico portugués, àrab, llatí, etc. Entre peces, la cantant explicarà breus narracions per contextualitzar els temes.

I.A.I.A. | La Mariona: la fake-àvia està proliferant pel món sense cap mena de control ni aturador. Compra canelons preparats, menja peix congelat i posa podcasts en lloc d’explicar contes. T’has parat mai a pensar que potser som l’última generació que té la sort de conèixer les autèntiques àvies-àvies?

LA LLIGA DELS GILIPOLLES EXTRAORDINARIS | Companyia Low Cost: Dos homes es troben d’amagat en un bar. A mesura que avanci la conversa, un dels dos descobrirà un secret: hi ha una lògia oculta que domina el món. No és ni el Club Bildelberg, ni l’Ibex-35, ni les multinacionals farmacèutiques. I tots dos estan disposats a fer el que sigui per formar-hi part.

Entrada: 5€ AQUÍ

Comentaris