Nits musicals 2019: ÒSCAR VILAPRINYÓ + FELIPE ESCALADA + MARTA PONS

Nits musicals 2019: ÒSCAR VILAPRINYÓ + FELIPE ESCALADA + MARTA PONS
Quan:
02/08/2019 @ 22:00
2019-08-02T22:00:00+02:00
2019-08-02T22:15:00+02:00
On:
Monestir de Sant Llorenç (GUARDIOLA DE BERGUEDÀ)
Nits musicals 2019: ÒSCAR VILAPRINYÓ + FELIPE ESCALADA + MARTA PONS @ Monestir de Sant Llorenç (GUARDIOLA DE BERGUEDÀ)

ÒSCAR VILAPRINYÓ, violinista Nascut a Barcelona al sí d’una família musical, inicia els estudis de violí i també de piano. Es forma al Conservatori Municipal de Música de Barcelona on rep classes d’Iwona Burzyñska. Estudia a ESMUC sota el tutelatge de Youri Volguin. Posteriorment, cursa un postgrau al Conservatori de Den Haag, a Holanda amb la professora Theodora Geraets.

FELIPE ESCALADA, violista Comença els seus estudis musicals a l’EMM d’Alcorcón, on rep classes de Remei Silvestre i es llicencia en l’especialitat de viola al Conservatori Superior de Madrid, sota el tutelatge de Luís Llàcer, on obté Premi i Matrícula d’Honor en el mateix centre. Becat per la Comunitat de Madrid amplia els seus estudis de viola, amb el professor Pul de Clerck, i música de cambra al Conservatori Superior de Brussel·les. En l’àmbit de la música de cambra rep classes de Gui Danel, del quartet Danel.

MARTA PONS, violoncel·lista Començà els seus estudis musicals a l’edat de 6 anys. Entrà al Conservatori Municipal de Música de Terrassa, on acabarà el grau professional sota la mà de Lluís Heras i Fortuny, i on l’any 2009 guanya el Premi d’Honor de Grau Professional. Estudia el grau superior de música al Conservatori Superior de Música del Liceu amb el professor Mark Friedhoff i posteriorment realitza el màster en interpretació a l’ESMUC amb els professors Cristoforo Pestalozzi i José Mor. Ha rebut classes de Jean Decroos, Lousie Hopkins, Michel Strauss, Cristoforo Pestalozzi, José Mor, Marius Díaz, entre altres.

 

Entrada: 12 euros / Socis: 10 euros Menors de 15 anys: Gratuït

Comentaris