Amb el patrocini de:


La Porra de les Eleccions

Bases

El concurs comença el dia 10 de maig a les 9:00 hores i s’acaba el dia 24 de maig de 2019 a les 23:59 hores. Les participacions fetes fora d’aquest termini no seran vàlides.

Per participar s’han de repartir tots els 17 regidors entre els diferents grups polítics que es presenten a les eleccions municipals del dia 26 de maig de 2019 a l’ajuntament de Berga. Guanyarà el participant que encerti la composició exacta de regidors/es que hi haurà un cop celebrades les eleccions.

Si hi ha més d’un encertant, es sortejarà el premi final entre ells. El sorteig es farà el dia 27 de maig de 2019 a les oficines de Bífidus Produccions.

Cada participant s’inscriurà amb les seves dades personals (nom, cognoms, correu electrònic i telèfon mòbil) que s’utilitzaran per contactar amb el guanyador i s’emmagatzemaran en una base de dades. S’eliminarà el nom i cognoms un cop finalitzat el concurs. Si es deixa el número de telèfon, es rebrà un missatge informant del servei de notícies per Whatsapp de l'Aquí Berguedà.

El concurs està limitat a una participació per persona, sense la possibilitat de modificar-la. Hi poden participar totes les persones majors d’edat.

El premi consisteix en un val de gasolina o gasoil per a automòbil per utilitzar a la gasolinera BP Ballús del Passeig de la Pau de Berga des de l’1 de juny de 2019 fins al 31 de maig de 2020. Import màxim mensual 40 euros. Per utilitzar el val, el guanyador s’haurà d’identificar amb el DNI que haurà de coincidir amb les dades personals registrades.

En cas que el guanyador/a no compleixi alguna d’aquestes bases, es repetirà el sorteig entre els encertants restants.

En cas de no haver-hi cap participació encertant, el premi quedarà desert.

L'empresa es reserva el dret d'invalidar totes aquelles participacions que es conciderin fraudulentes o incompleixin alguna de les bases.

El concurs està organitzat per Bífidus Produccions S.L., amb seu al carrer Bruc 3 de Berga, i NIF B.63999254.

Tornar enrere