Motor

Cristian Oliva guanya el Motocròs d’Olvan

Cristian Oliva guanya el Motocròs d’Olvan

Aquest diumenge s’ha disputat al circuit d’Olvan la segona cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs amb la participació d’una setantena de pilots. La prova, marcada per les pluges intermitents durant tot el matí, ha comptat amb les categories d’MX Elit, MX1, MX2, MX3, MX4 i MX5.

Cristian Oliva ha sigut el pilot més ràpid pel que fa a la categoria reina d’MX Elit. En segona posició ha finalitzat Joan Cros, mentre que Jordan Lacan ha completat el podi.

A MX2, Lluís Riera s’ha imposat per davant de Nil Bussot. El pilot del Motoclub Baix Berguedà, Oriol Oliva ha finalitzat tercer, mentre que el pilot de Navàs i també del Motoclub organitzador, Jordi Serena ha obtingut la vuitena posició.

En la categoria MX1, el guanyador ha sigut Eric Izquierdo, seguit David Rodríguez i Iban Cabezas, en tercer lloc.

El punt negre de la jornada ha estat la segona màniga d’aquesta categoria MX1, on hi ha hagut dos accidents greus.

En un s’hi ha vist involucrada la pilot Carla Magallón, que en la primera carrera havia finalitzat quinzena i anava segona quan ha patit una aparatosa caiguda. Per altra banda, els pilot que havia guanyat la primera màniga, Jou Leonart també ha tingut un accident juntament amb Jordi Cantó. Els dos pilots ferits han estat traslladats a l’hospital de Berga, mentre que Carla Magallón ha estat desplaçada fins a Manresa. Des del Motoclub Baix Berguedà esperem i desitgem que es millorin el més ràpid possible.

Desprès la màniga tant accidentada de MX1, i al no tenir servei d’ambulància al circuit, el MC organitzador s’ha vist obligat a anul·lar la segona i última màniga de MX3, 4 i 5.

Com a conseqüència, els resultats d’aquests s’han decidit en relació la puntuació que han obtingut a la primera màniga. Per tant, en MX3, Joel Lozano ha aconseguit la victòria. El segon calaix del podi ha estat per Angel Davins, mentre que Pau Badiella ha tancat el podi.

A MX4 la victòria ha estat per Josep Cobo, amb Carles Ceballos en segona posició, i Ladislao Cernadas en tercera posició.

Per últim, a MX5, Eduardo Torrente, Eugeni Majó i Narcis Sanchez han completat el podi, fent primer, segon i tercer, respectivament.

La propera cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs se celebrarà a Salomó el proper 12 de juny.

Comentaris