Futbol Sala, Casserres Masculí

Contracop del Gràcia (7-2)

Contracop del Gràcia (7-2)
Jugadors del Casserres en un partit aquesta temporada. LÍDIA LÓPEZ

El Gràcia FS li ha tornat la pilota al Casserres. Després del 6 a 1 de l’anada, el conjunt barceloní ha tret pit a la seva pista i s’ha imposat als berguedans amb la mateixa diferència de gols, i un marcador de 7 a 2. La propera jornada, el PCImagine Casserres torna a casa després de tres partits consecutius amb desplaçaments. L’equip rebrà passat Carnestoltes al CSC Futsal, penúltim classificat a la lliga.

El partit es presentava difícil pels berguedans a causa de la falta d’efectius. Conscients que el pas del temps els perjudicaria més que als adversaris, l’equip agafava la iniciativa i aconseguia obrir el marcador a través de Robert que es convertia, a més a més, en el gol més ràpid de la jornada al grup. Els primers minuts es disputaven amb igualtat, motiu pel qual els locals aconseguien igualar el joc novament just abans que Eloi Carmona fes el segon gol berguedà. L’avantatge visitant es va mantenir uns minuts, i no va ser fins als darrers cinc minuts que els de Gràcia van poder girar el resultat per anar al descans amb un favorable 4 a 2 al marcador.

Per tal d’evitar ensurts, els jugadors del Gràcia van posar una marxa més a la represa, fent seva la possessió de l’esfèric davant d’un Casserres que començava a quedar darrere. Les jugades que els berguedans generaven quedaven en res mentre que els barcelonins agafaven confiança i jugaven amb efectivitat. A la meitat del segon temps, el Gràcia donava el cop definitiu al partit i amb un període on ho trobaven tot de cara, l’equip rematava en tres ocasions molt seguides sota pals berguedans per acabar fent seva la victòria i deixant el marcador amb el 7 a 2 definitiu.

Robert PerarnauRobert Jugador del PCImagine Casserres

“El Gràcia és un bon equip, amb uns jugadors joves i molt treballats tàcticament, per això ja esperàvem un partit complicat. A més, nosaltres teníem la dificultat afegida de comptar amb pocs jugadors. Penso que no mereixíem un resultat tan voluminós però, al cap i a la fi, no importa la diferència de gols, és una derrota igualment. La segona plaça d’ascens serà molt competida però tenim clar que el nostre objectiu és la permanència i de moment, seguim a deu punts del descens.”

Divisió Honor FS Gràcia FS Robert Perarnau

Comentaris