Entra en vigor, demà, la gratuïtat del Túnel del Cadí pels residents al Berguedà, la Cerdanya i l’Alt Urgell

Demà s’alça la barrera del Túnel del Cadí per als habitants del Berguedà, la Cerdanya i l’Alt Urgell. Tal com s’havia anunciat, l’1 de febrer entren en vigor els nous descomptes, i el peatge del Túnel del Cadí és a la llista de canvis. Fins ara els residents a les comarques que limiten amb el túnel ja gaudien d’un descompte del 50% i a partir de demà serà del 100%. Alcaldes, empresaris, i ciutadans en general, aplaudeixen la notícia.
De moment, no es contempla una reducció per a tots els usuaris. Actualment dels descomptes del 50% tampoc se’n beneficia tothom sinó les persones físiques del Berguedà, la Cerdanya i l’Alt Urgell, però no les empreses.
A part de la gratuïtat del túnel del Cadí per a tots aquells que certifiquin que viuen al Berguedà, a la Cerdanya o a l’Alt Urgell, a partir de demà també s’alliberaran altres peatges: El d’Alella, a la C-32, serà gratuït per als usuaris habituals els dies laborables; el peatge de la C-16 a Les Fonts (Terrassa-Manresa) serà gratuït per als usuaris habituals, mentre que a la C-33, el peatge de Mollet serà gratuït amb el requisit d’un sistema de pagament autoritzat.

X