General

El Montepio de Conductors Manresa-Berga estrana nou web

El Montepio de Conductors Manresa-Berga ha estrenat una nova pàgina web i ha renovat la revista que edita semestralment. Aquestes dues iniciatives s’han tirat endavant amb l’objectiu de continuar millorant el servei que s’ofereix als més de 20.000 socis que té l’entitat, segons ha explicat el seu president, Joan Bertran. La revista s’ha renovat en disseny i continguts amb la intenció de ser una de les ‘eines’ de comunicació més importants de l’entitat.
El nou web del Montepio, www.montepioconductors.com, té com a objectiu facilitar el funcionament d’aquesta eina per a tots aquells usuaris que es vulguin informar sobre l’entitat i els seus serveis. Per aquest motiu, s’ha dissenyat un web que permeti una navegabilitat que faciliti trobar els continguts de manera ordenada.
Al web s’hi pot consultar informació sobre els productes i serveis de l’entitat, es poden demanar pressupostos, consultar els últims números de la revista corporativa i les notícies referents a l’actualitat de l’entitat. A més, s’hi fan constar les dades de contacte de les tres oficines del Montepio. Segons el president de l’entitat, Joan Bertran, la pàgina pretén que els socis se sentin més ‘a prop’ del Montepio.
A més, els socis també disposen a partir d’ara d’un nou carnet identificador. Aquest nou carnet d’associat es personalitzarà amb el nom de cada un dels socis de l’entitat que passin a recollir-lo per qualsevol de les oficines de Manresa, Berga i Solsona. També s’ha creat el carnet MC Junior, el carnet de soci gratuït adreçat a tots els fills menors de 14 anys dels socis.

Comentaris