General

Guardiola de Berguedà obre una Festa Major centrada en els infants i la música

Després de mesos treballant, ja està tot a punt. Guardiola de Berguedà obre avui la seva Festa Major. Amb un programa variat i pensat per a tots els públics, els actes arrenquen avui a la tarda amb un taller d’iniciació en el tir amb arc i amb una gimcana per als més petits. A la nit serà el torn de les havaneres, al barri Bastareny i tot seguit discoteca amb dj Turry.
El regidor de Festes de Guardiola, Jordi Carreras, remarca però que el dia fort serà diumenge, dia en què la gent del poble farà la seva personal inauguració de la rehabilitació del monestir de Sant Llorenç.
Una de les novetats d’aquest any serà la recuperació del torneig d’handbol que es farà demà divendres. També hi haurà espectacle infantil, amb el grup Xip-xap i jocs de PlayStation i Wii, en les activitats emmarcades dins el cicle ‘A prendre la fresca’. A més, divendres el programa inclourà la cloenda de les Nits Musicals de Guardiola, amb un concert verd de l’Orquestr@ Berguedà.
Dissabte destaca la cronoescalada ciclista fins a Sant Julià de Cerdanyola, el concert amb l’orquestra Montgrins i el castell de focs artificials.
I és que a part dels actes per a infants i l’esport, l’altra gran protagonista serà la música, amb ball totes les nits de Festa Major.
A banda dels actes concrets, però, el regidor comenta que la festa major es diferencia per la data en què s’escau.
Diumenge, últim dia. Hi haurà les tres hores de resistència amb vespino, un dels actes més característics de la Festa Major de Guardiola. I el final de festa anirà a càrrec de l’orquestra Montecarlo i el dj Gaona.

Comentaris