Frankfurt Berga

General

Enxampen els tres responsables de robar i fer destrosses a dos comerços de Berga i forçar dos establiments més

Els Mossos enxampen els tres responsables de robar a dos establiments comercials de Berga (Xuxes Els Quatre Fuets i la pastisseria Passeig 40) i d’intentar forçar-ne dos més, concretament una perruqueria del carrer del Roser i una botiga de roba de la Ronda Moreta. Els lladres també van robar una bicicleta de l’hotel Queralt.
Recordem que els fets van passar la nit de dimarts a dimecres. Us ho explicàvem ahir, tres persones van entrar a la botiga de llaminadures Els Quatre Fuets, i a la pastisseria Passeig 40, tots dos comerços ubicats al Passeig de la Indústria. A Els Quatre Fuets, van robar productes i van fer destrosses, tirant caixes de dolços per terra. I a la pastisseria Passeig 40 es van trobar amb un cas molt similar. A primera hora del matí d’ahir el propietari va veure que havien esbotzat el pany de la porta de la botiga i que a dins hi havia productes per terra i que els faltava alguna cosa, com per exemple un ordinador.
L’operació dels Mossos d’Esquadra per aquest cas s’ha tancat avui. Els implicats són tres nois. Un major d’edat i dos menors. El major d’edat va ser detingut i ha passat a disposició judicial quedant en llibertat amb càrrecs. Es tracta de Josep S.G., té 18 anys, nacionalitat espanyola i és veí de Berga. I els dos menors d’edat han quedat imputats. Identificats però no pas detinguts, només imputats.

Estic amb tu

Comentaris