General

Salvador Molins encapçalarà la candidatura de Solidaritat a Berga

L’impressor Salvador Molins serà l’encarregat d’encapçalar la candidatura de Solidaritat Catalana per la Independència a Berga. Ho ha confirmat el coordinador de Solidaritat al Berguedà, Albert Torres, una setmana després d’anunciar als micròfons de Ràdio Berga, que Solidaritat no es presentaria a les properes eleccions municipals a la ciutat per falta de candidat. Torres va dir que els candidats escollits per l’executiva havien “optat per centrar-se en la seva activitat professional enlloc d’entrar en la política municipal”. Segons Albert Torres, arran de l’entrevista feta a aquesta emissora el passat 13 d’abril, alguns membres de la formació independentista “s’ho van repensar i van demanar encapçalar la llista”.
Solidaritat també ha fet públic que Albert Molina, director del Telecentre de Berga, ocuparà el número dos de la candidatura que es donarà a conèixer oficialment el 4 de maig. L’objectiu de Solidaritat pels comicis electorals és aconseguir el nombre suficient de vots per formar part de l’Ajuntament de Berga, promoure l’independentisme i fer més participatiu l’ens municipal.
Recordem que en les eleccions al Parlament del passat novembre, Berga va ser la capital de comarca on la formació independentista va aconseguir els millors resultats. Aquesta, però no serà l’única candidatura que Solidaritat presentarà al Berguedà. Solidaritat també tindrà presència al poble de Fígols, amb Otger Calduch com a cap de llista.

Comentaris