40 anys de la coral d

General

Skàndol Públic torna als escenaris amb vuit temes nous

El grup berguedà Skàndol Públic torna als escenaris després d’un any i mig de silenci. La baixa d’alguns dels components del grup ha estat el motiu d’aquesta llarga espera, però també els ha permès “evolucionar musicalment, sense perdre’n l’essència”. El popular grup de ska ha compost vuit temes nous que publicarà a Internet a través de les xarxes socials d’Internet.
El primer senzill del grup es titula ‘Buscant el sentit’ i es tracta d’una cançó que ha escrit el periodista Pere Gendrau. Els components de Skàndol Públic s’han mostrat molt satisfets del resultat dels temes que han gravat i no descarten la possibilitat de treure un nou disc al mercat. El darrer el van publicar l’any 2008 i es titulava ‘I ara què?’.
El bateria del grup, Jordi Ruiz ha confessat que tenen “moltes ganes de tornar a pujar a l’escenari després de més d’un any sense fer cap actuació”. Ha dit que les actuacions en directe és quan més gaudeixen els membres de la banda.
Skàndol Públic actuarà a la Sala Salamandra d’Hospitalet el dia 20 de maig, de la mà del grup de ska Vendetta. Consideren que serà una molt bona oportunitat per donar a conèixer les noves cançons i comprovar la resposta del públic. Properament faran públic les dates de les actuacions que tenen previstes a la comarca.

Comentaris