Cultura

El ninotaire berguedà KAP publica un recull de 150 acudits sobre Jordi Pujol

El ninotaire berguedà KAP publica un recull de 150 acudits sobre Jordi Pujol

L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha estat al llarg dels anys un personatge polític protagonista de moltes vinyetes d’humor a la premsa catalana. Un dels dibuixants que l’ha seguit i l’ha traçat és el ninotaire berguedà Jaume Capdevila, KAP, que ara ha recopilat en un llibre 150 acudits sobre Jordi Pujol i la seva trajectòria política, anècdotes i vivències. Acudits apareguts en els darrers vint anys als diaris La Vanguardia, al Regió7 i al setmanari El Triangle.

La vida de Jordi Pujol ha fet un gir inesperat en sortir a la llum que tenia diners no declarats a l’estranger. ‘Pujol i fa sol. Històries de Pujolàndia’ és el títol del llibre de Jaume Capdevila, publicat per Llibres de L’Índex i que ja es pot trobar a les llibreries per un preu de 13 euros.

En una entrevista a Ràdio Berga, Jaume Capdevila ha explicat la mirada satírica de ‘Pujol i fa sol’, amb vinyetes que deixen testimoni mordaç del què van ser els anys d’esplendor del Pujolisme, i que tampoc no obvia el capítol més fosc de Jordi Pujol.

Acudits Humor Jaume Capdevila Jordi Pujol KAP Pujol i fa sol Vinyetes

Estic amb tu

Comentaris