ERC del Berguedà constitueix nova executiva comarcal, presidida de nou per Toni Pérez

ERC del Berguedà ha constituït la nova  executiva. Aquest octubre s’ha fet una assemblea comarcal extraordinària d’Esquerra a la comarca amb l’assistència de 45 militants de Berga, Gironella, Casserres, Puig‐Reig i Bagà, també membres de les JERC, i la presència de Lluís Salvador, vicepresident tercer d’ERC.

En aquesta assemblea es va debatre sobre l’estratègia que els republicans seguiran al Berguedà, sobre l’acord amb Impuls per les properes municipals que es va ratificar, i d’altres temes de la secció local de Berga.

Toni Pérez segueix com a president comarcal

La composició de l’executiva d’ERC manté com a president comarcal Toni Pérez, regidor a l’oposició a l’Ajuntament de Puig-reig. Marie Kapretz, regidora a l’oposició a Cercs i consellera comarcal, és secretària d’organització. El tresorer és Joan Ramon Bella, de Berga. La secretaria de política municipal i territori l’ocupen l’alcalde de Casserres, Josep Colillas, i Marie Kapretz. Hi ha un portaveu de comunicació que és Eduard Coronado, regidor a Castellar de n’Hug i conseller al Consell Comarcal del Berguedà. De la secretaria de formació se n’ocupa també Toni Pérez. I Marie Kapretz és també secretària d’emprenedoria. Són tots membres històrics d’ERC, cap d’ells prové d’Impuls.

La nova executiva té com a objectius, entre d’altres, treballar per tal d’aconseguir la independència de Catalunya. A nivell del Berguedà, està treballant en l’elaboració d’un Pla Estratègic i de Desenvolupament per la comarca, per donar solució a les necessitats dels berguedans i afrontar el futur amb optimisme.

Tots els membres de la nova executiva d’ERC ja formaven part de l’anterior i continuaran amb les tasques de confecció de candidatures als municipis de la comarca per les properes eleccions municipals, que seran al maig del 2015.

Campanya ‘Vull ser lliure, vull un nou país’

ERC del Berguedà, en el marc de la campanya ‘Vull ser lliure, vull un nou país’ organitza xerrades. El proper acte serà dilluns, 3 de novembre, amb Josep Maria Terricabras, eurodiputat d’ERC i portaveu al Parlament Europeu. Terricabras serà a Berga, a les 8 del vespre a l’hotel Berga Park.

 

FOTO: Per l’esquerra: Toni Pérez, Joan Ramon Bella, Marie Kapretz, Eduard Coronado i Josep Colillas. AUTOR: ERC Berguedà

X