Més d’un centenar de Dominiques celebraran la festa de les Germanes Màrtirs a Borredà

Borredà aplegarà aquest dissabte, 8 de novembre, a 106 Germanes Dominiques de l’Anunciata. Celebraran la festa de les Germanes Màrtirs, una de les quals va ser Reginalda Picas, filla de Borredà. Juntament amb sis altres membres de la Congregació va ser beatificada pel Papa Francesc.

La celebració consistirà en una missa a l’església parroquial, a les 12 del migdia, amb diversos actes d’homenatge i record a les germanes màrtirs. Es llegirà una carta adreçada al bisbe de Vic, i altres lectures de record a les difuntes.

L’Ajuntament de Borredà, igual com va fer en l’acte de beatificació a Roma, participarà de la celebració. El consistori adreçarà unes paraules d’agraïment a la Congregació pels anys que les Germanes Dominiques van ser al poble donant un servei educatiu, religiós i social.

X