Esports

Marc Coma manté el liderat però cedeix quatre minuts a Gonçalves en la novena etapa

Marc Coma manté el liderat però cedeix quatre minuts a Gonçalves en la novena etapa

El pilot d’Àvia Marc Coma va cedir ahir gairebé quatre minuts al seu immediat perseguidor, el portuguès Paulo Gonçalves, en la novena etapa del ral·li Dakar. El pilot d’Avià disposa ara de només 5 minuts i 38 segons d’avantatge sobre el seu màxim rival en la lluita per la victòria final al Dakar 2015.

Coma va defensar amb èxit el liderat del Dakar durant la jornada d’ahir, una etapa especial de 450 quilòmetres entre les localitats xilenes d’Iquique i Calama. Encara que es manté líder, beneficiat pels problemes mecànics de Joan Barreda el dia anterior, Marc Coma ha vist com Gonçalves li retallava aquests quatre minuts..

Avui, dimecres, es disputa la desena etapa del Dakar, entre Calama (Xile) i Salta (Argentina), una etapa de fins a 891 quilòmetres a quatre jornades del final del ral·li.

2015 Dakar Marc Coma Ral·li

Estic amb tu

Comentaris