Nova senyalització per protegir la Riera de Merlès

Des d’aquesta setmana, la Riera de Merlès disposa de nova senyalització vertical i horitzontal per protegir aquest espai natural. En concret, s’han instal·lat 12 nous cartells per informar sobre l’espai natural i la seva normativa reguladora i, també, s’ha incorporat una senyalització horitzontal sobre el paviment de la carretera entre l’Hostal de Sant Cristòfol i el Cobert de Puigcercós, per diferenciar l’espai i ordenar la circulació.

Riera.Senyalització Horitzontal 1A més a més, per la propera campanya estival es reforçarà la recollida de deixalles amb punts de recollida d’escombraries i es realitzarà tasques de manteniment, neteja, vigilància i informació de la Riera de Merlès amb vigilants i informadors.

Cal recordar que en l’anterior campanya estival, els municipis afectats per l’Espai Protegit de la Riera de Merlès van signar convenis amb facultat sancionadora amb el Servei Català de Trànsit per millorar la mobilitat i el correcte estacionament.

D’aquesta manera, s’avança en el full de ruta per la conservació de l’espai natural protegit de la Riera de Merlès, acordat el passat desembre, en el qual es van establir i consensuar un conjunt d’11 actuacions en els àmbits de la protecció legal, conservació dels valors naturals, de gestió de l’accessibilitat i de restricció de l’ús públic intensiu.

FOTOS: Treballs de col·locació de la nova senyalització per protegir aquest espai natural. AUTOR: Agència de Desenvolupament del Berguedà

X