Fer el camí del Pedraforca sense moure’s de casa

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha posat a disposició dels internautes imatges en 360 graus de diferents recorreguts dels parcs naturals que gestiona, entre ells el Parc Natural Cadí-Moixeró. Aquest aplicatiu, que funciona a través de Google Street View, ens permet resseguir el camí que voreja la muntanya del Pedraforca a través d’aquestes imatges en 360º.

20150330_streetview.jpg_1187484902La gravació de les imatges es va prolongar durant 5 setmanes, entre juliol i agost de 2014, aprofitant la bona climatologia a l’estiu per aconseguir les millors imatges, durant les quals es van recórrer més de 150 km de senders al llarg de les principals rutes que recorren els Parcs de Catalunya. Durant el projecte, es van prendre més de 200.000 imatges.

A banda del Pedraforca, es poden visitar aquests altres espais del Parc Cadí-MoixeróPrat de CadíTrencapinyesEls EmpedratsMollera – Mirador de la Vinyeta i la Ruta de les Plantes Medicinals.

X