Podem Berguedà escull portaveus i s’organitza en comissions de treball

Podem Berguedà, que va néixer a la comarca aquest passat 2015, ha ratificat i renovat càrrecs després de les eleccions del 20 de desembre i la constitució del nou Govern de la Generalitat. S’han creat grups de treball: d’organització i finances, de comunicació, i territorial; i s’han escollit tres portaveus.

podem berguedaPortaveus

Els portaveus de Podem Berguedà són tres persones, que s’han triat “democràticament”i amb “criteris de representativitat de la pluralitat”, asseguren en un comunicat, és a dir segons les diferències de gènere, edat, procedència. Són Gabriel López de las Huertas (de Berga), Ana María Santasusana (de Puig-reig) i Rafael García (de la Pobla de Lillet).

Tres comissions

El grup de treball d’organització i finances farà tasques de dinamització dels debats de les reunions del cercle. Coordinarà les tasques de logística en determinats processos: eleccions, xerrades, esdeveniments… També s’ocuparà de les convocatòries de reunions i actes. Controlarà el finançament i farà recerca de fonts de finançament. També portarà el control i la publicació periòdica de comptes. I participarà activament en els grups de treball homòlegs de coordinació territorial.

El grup de treball de comunicació s’encarregarà de les llistes de correu i perfils a les xarxes socials, de redactar notes de premsa i de fer difusió dels temes destacats.

I el grup de treball territorial serà el responsable d’establir i compartir el diàleg entre els membres dels diferents municipis de la comarca, així com amb les diferents entitats per transmetre’ls el missatge de Podem Berguedà i rebre les seves aportacions.

 

 FOTO: Membres de Podem Berguedà /ARXIU PARTICULAR

 

X