Mobilitat Berguedà

Berga, Societat

Un treballador de l’hospital de Berga recull firmes a Change.org per eliminar la zona blava

Un treballador de l’hospital de Berga recull firmes a Change.org per eliminar la zona blava

Un treballador de l’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga, Xavi Garcia Gonzàlez, veí de Graugés (Avià) ha penjat una petició a la plataforma Change.org demanant que aparcar a l’hospital sigui gratuït, i per tant que s’elimini la zona blava. Ha optat per aquest sistema per sumar suports i aquest matí de divendres, després de 17 hores de crear la petició, s’arriba a les 500 firmes.

Xavi Garcia, que és zelador del centre hospitalari berguedà, apunta que “no és un hotel, ni un spa, ni un cinema, sinó que és un hospital on hi ha gent malalta, acompanyants, visites a metges, urgències… no hem de pagar per un dret com és la salut pública”.

Per això considera que cal un canvi de sistema. Posa d’exemple la zona taronja, que és control per temps, amb rellotget. Així ho exposa a la petició, que va dirigida a l’Ajuntament de Berga.

La seva proposta, que s’ha anat extenent per mitjà de les xarxes socials, està rebent molt suport a la plataforma de peticions Change.org, i molts comentaris a favor de deixar de pagar zona blava per aparcar a l’hospital.

Els aparcaments que a hi ha a tocar del Sant Bernabé, a davant i darrere del centre, són de pagament. Per aparcar gratuïtament cal deixar el cotxe metres més lluny.

FOTO: zona blava al Sant Bernabé. AUTOR: Xavi Garcia Gonzàlez

aparcament Change.org Hospital de Berga Hospital Sant Bernabé petició zona blava

Estic amb tu

Comentaris