Berga reprèn la programació musical i teatral

Berga reprèn aquest dissabte l’agenda cultural del Teatre Municipal, on des d’ara i fins el juliol s’hi farà música, teatre, dansa i circ, combinant propostes del ‘Programa’t’, de companyies berguedanes, de l’Escola de Música, i també del FEMAP (Festival de Música Antiga dels Pirineus).

Aquest dissabte, 19 de març, a 2/4 de 10 de la nit, es farà el concert  ‘Músiques de l’Holocaust’, del Quartet Brossa i l’Orquestra de l’Escola Municipal de Música de Berga. L’entrada, tindrà un cost de 5 euros.

La programació seguirà el diumenge 3 d’abril amb un dels espectacles escollits per votació popular en el projecte ‘Programa’t’. Es tracta de l’espectacle de circ ‘Entredos’, de la companyia Capicua i que es farà a les 6 de la tarda. Les entrades, que costaran 12€ les d’adult i 8€ les dels menors de 25 anys.

El dissabte 9 i diumenge 10 d’abril, a les 10 de la nit i a les 6 de la tarda respectivament, es podrà gaudir de l’obra teatral ‘Assaig T4’, de Tràfec Teatre. El preu de l’entrada serà de 10 euros.

El diumenge 24 d’abril, a les 6 de la tarda, tornarà a ser el torn de la música amb el concert simfònic ‘Les IndesGalantes&Co’, el VII Projecte Simfònic de l’Escola Municipal de Música de Berga amb les Escoles Municipals de Música de Puigcerdà i La Seu d’Urgell. L’entrada costarà 10€.

La programació cultural seguirà el divendres 6 de maig, a les 10 de la nit, amb ‘Un pas i neu i un pas’, d’Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, en el marc de la Setmana de la Francofonia del Berguedà de l’EOI Berguedà. El preu de l’entrada, serà de 16€ i de 14€ per a menors de 25 anys.

El dissabte 14 de maig, a les 6 de la tarda, l’Escola Municipal de Música oferirà un nou concert, ‘Cançons del mar’. El preu de l’entrada, 5 euros.

La mateixa EMMB oferirà el diumenge 19 de juny, a les 6 de la tarda, un altre espectacle musical: ‘Queralt! (Un petit musical’), l’entrada pel qual costarà 10€.

Dissabte 25 de juny a les 6 de la tarda i també dins el projecte de cartellera per votació popular ‘Programa’t’ es podrà veure l’espectacle de dansa familiar ‘Zaquizamí’, de la companyia Roberto G Alonso. El preu de l’entrada serà de 8€ i de 6€ pels menors de 25 anys.

El dissabte 2 de juliol, a les 12 del migdia, es podrà veure l’obra ‘La bohèmia’. Les entrades tindran un cost de 12 euros.

El diumenge 3 de juliol, a les 9 del vespre, serà el torn del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP), dins el qual es podrà gaudir del concert de ‘4 Estacions de Vivaldi’. 

El darrer dels actes de la programació cultural serà el divendres 22 de juliol a les 9 de la nit a mans també del FeMAP amb el concert Gli Incogniti ‘False Consonances of melancholy’. El preu de l’entrada dels concerts del FeMAP està per determinar i es podran comprar a través de www.femap.cat

Totes les entrades pels concerts de música organitzats per l’Escola de Música es podran comprar a través de www.tincticket.com i a taquilla una hora abans de la funció. Les reserves es podran fer al centre.

Totes les entrades pels espectacles organitzats per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament es podran comprar a través de www.tincticket.com i a taquilla una hora abans de la funció. Les reserves es podran fer a l’oficina de Turisme al 93 821 13 84.

L’Ajuntament de Berga es reserva el dret de modificar, si les circumstàncies ho exigeixen, les dates, els horaris, els programes o els intèrprets anunciats, com també de decretar la suspensió d’algun espectacle.

X