Els gironellencs Rupits arriben a la final del Premi Popular Sona9

El grup de Gironella Rupits s’ha classificat per a la final del Premi Popular del concurs Sona9. De 12 artistes, els quatre que han obtingut més vots a la pàgina web del certamen són els finalistes i un d’aquests és Rupits. Ara, aquest dijous 9 de juny es fa la final a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona. Actuaran en directe els quatre grups més votats i el públic assistent decidirà el guanyador. El premi serà actuar al festival Canet Rock el dissabte 2 de juliol.

A banda de Rupits els altres tres grups que han arribat a la final són Miaú, Paper de Plàstic i Retirada! Són els quatre que han obtingut més vots del públic i s’han guanyat el dret d’actuar a la final del Premi per Votació Popular.  Miaú (rumba-reggae, Vilafranca del Penedès) ha obtingut 361 vots. Rúpits (soft rock, Gironella) n’ha obtingut 233. Paper de Plàstic (pop, Barcelona) ha tingut 182 vots. I  Retirada! (post-rock, Barcelona), 159 vots.

Autobús per anar a Barcelona a veure els Rupits

Rupits organitza per aquest dijous un bus perquè els gironellencs i berguedans que vulguin donar-los suport puguin assistir a l’Antiga Fàbrica Damm en transport públic i gratuïtament. Sortirà a 2/4 de 6 de la tarda del bar Xato de Gironella. Un cop acabades les actuacions, que començaran a les 8 del vespre, l’autocar tornarà a Gironella, cap a la mitjanit. Les persones interessades us podeu apuntar al Facebook de Rupits.

El grup Rupits el formen Jaume Espel, guitarrista; Marc Espel a les veus i guitarra, Marc Corominas al baix i veus, Òscar Pardo a la bateria i veus, i Francesc Rodríguez al teclat, trompeta i també veus. Cinc joves que fan un estil de música soft rock, “amb temes més tranquils i altres cançons més ballables, amb lletres quotidianes”.

X