Concentració a Berga per la independència de Catalunya arran del darrer escàndol de corrupció

L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l’Associació de Munipis per la Independència han convocat mobilitzacions a diferents pobles, viles i ciutats de Catalunya sota el lema “Un país nou lliure de corrupció d’Estat”. El Berguedà també s’hi ha volgut sumar amb una concentració a la plaça de sant Pere de Berga. Serà aquest vespre, a 1/4 de 9.

Les mobilitzacions responen a la indignació de les associacions independentistes per “les informacions aparegudes en els últims mesos que relacionen el Govern d’Espanya amb la conspiració política contra la independència de Catalunya mitjançant una guerra bruta”.

L’ANC, Òmnium i l’Associació de Municipis per la Independència defensen “la construcció d’una República Catalana lliure, justa i democràtica, on no hi poden tenir cabuda les actuacions que atemptin contra les llibertats més bàsiques de les persones”. Afirmen que continuaran “treballant sense descans per assolir la llibertat del nostre poble per mitjans pacífics i democràtics” i coincideixen en què l’única resposta davant les accions del Govern d’Espanya és la independència.