L’Ajuntament de Cercs cedeix vuit quadres a l’Hospital de Dia Oncològic

L’Hospital de Dia Oncològic, que recentment ha estrenat una nova ubicació dins de l’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga, incorporarà 8 quadres cedits per l’Ajuntament de Cercs. Es tracta d’obres guanyadores de dos concursos de pintura ràpida que s’organitzen al municipi: el Memorial Antoni Serra i el certamen del Festival de la Baells, i que tenen l’aigua com a principal protagonista.

Els quadres permetran decorar les parets del nou Hospital de Dia Oncològic amb la voluntat de transmetre optimisme i pensament positiu a totes les persones usuàries d’aquest equipament.

L’acte de lliurament de quadres es va fer ahir, dimecres, a l’Ajuntament de Cercs, amb la presència de Jesús Calderer, alcalde de Cercs; i Montse Venturós, alcaldessa de Berga i presidenta del patronat de la Fundació Hospital Sant Bernabé. També hi van assistir el gerent de la Fundació, Enric Ballabriga; i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Cercs, Xavier Serra.

 

FOTO: L’alcalde de Cercs, Jesús Calderer, i l’alcaldessa de Berga i presienta del patronat de la Fundació Hospital Sant Bernabé, Montse Venturós, en l’acte de cessió dels quadres / ARXIU PARTICULAR