Carles Puigdemont assistirà a la Patum del Centenari

El President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, serà a la Patum del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt. Segons ha pogut saber l’AquíBerguedà.cat i ha confirmat el Gabinet de Comunicació del President, la intenció de Puigdemont és pujar a Berga dissabte, 3 de setembre, per viure de primera mà la celebració de la Patum extraordinària.

Tot i que la voluntat de Carles Puigdemont és seure al balcó de l’Ajuntament de Berga el dia 3, la seva presència no estarà confirmada al 100% fins pocs dies abans de la celebració. Segons el Gabinet de Comunicació del President, “encara queden dues setmanes per la festa i l’agenda del president pot patir canvis“.

A banda de la molt probable presència de Puigdemont a Berga, no es descarta que altres membres de l’equip de govern de la Generalitat acompanyin el President al balcó de l’Ajuntament.

FOTO. Moment en què Artur Mas va posar el medalló de la presidència de la Generalitat a Carles Puigdemont / AUTOR: Juanma Ramos – El Punt Avui

X