La Federació Catalana de Natació proposa increments en les tarifes de la piscina coberta de Berga pel 2017

La Federació Catalana de Natació, actual adjudicatària del servei públic de la piscina coberta (El Tossalet), ha presentat una sèrie de modificacions de les tarifes del servei que seran portades a ple aquest vespre en la primera sessió de l’any. El fet que siguin uns preus proposats per la concessionària del servei i que l’Ajuntament no en faci la recaptació directa fa que no sigui un preu públic, sinó unes tarifes que, això sí, han de ser aprovades pel plenari.

Les modificacions que proposa la Federació Catalana de Natació, però, són ben poques. No hi ha canvis importants respecte el que els berguedans pagaven l’any passat, però sí que hi ha petits increments en serveis concrets. És el cas, per exemple, del lloguer de la piscina gran per a activitats que no impulsin clubs federats i no siguin competicions federades, que puja 50 euros i passa de costar 450 euros a 500. També augmenta el preu del lloguer de la sala d’activitats dirigides, que passa a ser de 150 euros per hora i, per tant, pateix un increment de 50 euros respecte l’any 2016.

Aquestes modificacions han estat aprovades aquest vespre per unanimitat al primer ple de l’any, que, com sempre, arriba una setmana més tard de l’habitual a causa de les festes de Nadal.

Actualitzat a les 20.36h (12/01/2017)

X