Societat

La neu torna a caure al Berguedà per segon cop en menys de dos mesos

La neu torna a caure al Berguedà per segon cop en menys de dos mesos

La majoria de municipis de la comarca del Berguedà s’han despertat aquest matí amb un paisatge tacat de blanc. La neu ha descarregat a la zona de manera atípica i sorprenent i ha deixat gruixos significatius en alguns punts. Ho ha fet en ben poques hores. De fet, ahir, molts berguedans se’n van anar a dormir amb pluja intensa, que ha caigut fins avançada la nit. Però en les darreres hores de matinada els flocs de neu han agafat protagonisme.

La nevada no ha estat tan important com la que ja va viure la comarca a finals de gener. Aleshores es van registrar fins a 14 centímetres en alguns punts de Berga i quantitats notablement superiors en punts del nord de la comarca.

Pel que fa al trànsit, tot i que a la comarca només pateixen afectacions algunes carreteres secundàries, el Servei Català de Trànsit recomana restar atent a la situació meteorològica i extremar les precaucions al volant. En les zones més afectades, Trànsit demana que s’hi eviti circular per tal de facilitar la feina de les màquines llevaneus.

Berguedà Meteorologia Neu Nevada

Comentaris