First Stop

Cercs, Política

El ple de Cercs condemnarà l’operació contra el Govern, mentre ERC es concentra davant l’Ajuntament

El ple de Cercs condemnarà l’operació contra el Govern, mentre ERC es concentra davant l’Ajuntament

La concentració de Cercs serà singular. Aquest vespre hi ha ple i l’equip de govern (CiU) ha entrat una moció d’urgència on es condemnarà la macrooperació contra el Govern de la Generalitat. Convergència governa en majoria i no tindrà problemes per aprovar la proposta, tot i que ho podria fer amb el suport d’ERC, si els regidors republicans assistissin al plenari.

No serà així. Jordi Gayet, un dels dos regidors d’ERC a Cercs, ha explicat a l’Aquí Berguedà que optaran per quedar-se fora, davant l’Ajuntament, i concentrar-s’hi “en suport al Govern de la Generalitat i també al nostre alcalde, que està sent investigat”. D’aquesta manera, els republicans es mobilitzaran a l’exterior de l’edifici mentre dins el govern de Jesús Calderer aprova una moció de condemna de l’operació contra la Generalitat. “Creiem que el ple es pot fer qualsevol altre dia; avui toca sortir al carrer”, diu Gayet. La concentració serà a les 20h.

Per la seva banda, l’alcalde del municipi, Jesús Calderer, ha recordat que el ple és “el màxim òrgan de representació municipal” i, per tant, que hi hagi ple avui és “una oportunitat per visibilitzar encara més la condemna dels fets”.

Ajuntament de Cercs Concentració Jesús Calderer Jordi Gayet

Estic amb tu

Comentaris