ERC renova la junta al Berguedà amb el repte de construir el màxim de llistes per a les municipals del 2019

Esquerra Republicana de Catalunya va renovar el passat divendres la seva direcció al Berguedà. El president continua sent Isaac Lozano, però la majoria de càrrecs canvien de cara. Queralt Fernández -que va ser a la llista del partit en les darreres eleccions al Parlament, el 21-D- s’encarregarà de la secretaria d’Organització, Josep Subirana serà el secretari d’Economia, Alba Camps portarà la secretaria d’Igualtat, Ramon Camps serà l’encarregat de la Política Municipal, Quim Espelt portarà l’àrea d’Acció Política i Sectorial, i Josep Campos portarà la secretaria d’Imatge i Comunicació.

Segons ha explicat la nova junta, el repte és construir el màxim de llistes possibles a les poblacions del Berguedà de cara a les eleccions del proper 2019. “Volem guanyar més pes polític i social a la comarca, i fer del Berguedà un lloc atractiu per viure i treballar”, asseguren en un comunicat. En la mateixa línia, la nova direcció comarcal creu que cal fer un esforç per tal que “la gent d’altres comarques catalanes creguin que el Berguedà potser la seva primera residència o un bon lloc per descansar i fer turisme”.

X