Els 20 títols de Patumaire i els 18 de Patumaire d’Honor d’aquest 2018

Aquest any la Patum reconeixerà 38 persones amb els títols de Patumaire (10 anys en una comparsa) i Patumaire d’Honor (25 anys). El Ple de l’Ascensió d’aquest diumenge a l’Ajuntament de Berga va servir per acordar que aquest 2018 també hi haurà Patum, però també per donar a conèixer el nom de les persones que seran distingides per la seva implicació en la festa.

Els 20 títols de Patumaire

Pere Claret Boixader

Rut Conesa Antiñolo

Guillem Vargas Nadal

Xavier Picas Pagerols

Xavier Pascual Vivó

Juan Carlos Cortés Díaz

Ivan Cortizo Pagerols

Joan Subirana Rial

Juan Maria Garcia Barragán

Juan Enrique Esteban Benito

Marta Postils Xandri

Esteve Orriols Bascompte

M. Carmen Cuartiellas Arévalo

Rosa Massaguer Robert

Domingo Martínez Bayona

Laura Picas Boixader

Jordi Valencia Garcia

Gerard Garcia Anglerill

Eloi Cortés Escobet

Jordi Serra Alonso

Els 18 títols de Patumaire d’Honor

Anna Vanessa Villalba Martínez

Margarida Baraldés Casadevall

Judit Lucas Clotet

Amador Almansa Garcia

Ricard Balaguer Marceló

Joan Lluís Brau Santandreu

Maria Farràs Lizán

Eva Garcia de la Fuente

Emma Isach Montero

Pere Muxí Camprubí

Xavier Pons Teulats

Josep Pujol Gendrau

Josep Tor Fígols

Antoni Vila Ruiz

Xavier Bergua Vilella

Marc Vilalta Vilagrassa

Gerard Alsina Roca

Jordi Llimós Vilardell

Les quatre parelles d’administradors d’enguany

A banda, la sessió plenària, de caràcter extraordinari, va servir per nomenar les quatre parelles d’administradors que s’encarregaran de representar els antics quatre barris de la ciutat durant els actes principals de la Patum 2018.

Feixines o Capdamunt de la Vila (Fonolls): Maria Camps Puga i Jacint Bernaus Campabadal

Sant Pere (Esclafidors rebentats): Meritxell Sala Trullàs i Miquel Muñoz Blanch

Centre o carrer Major (Esclafidors embotits): Montse Vegas Bautista i Marc Soler Escobar

Raval (Ravenisses): Raquel Torreblanca Bedmar i Iñaki Sánchez Gómez

administradors-2018

Reconeixements per a l’Agència de Desenvolupament i Grup Horitzó

A banda dels títols esmentats, el Ple de l’Ascensió també va acordar reconèixer els germans Pons per la seva dedicació i col·laboració amb la festa. Tanmateix, es posarà en valor la feina feta en favor de La Patum per part de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i el Grup Horitzó del Berguedà.

Els membres de la corporació també van acordar homenatjar a les persones empresonades i exiliades a causa del procés sobiranista de Catalunya. En aquest sentit, el consistori aprofitarà l’acte d’entrega dels títols de Patumaire i Patumaire d’Honor que es farà el dissabte, 2 de juny, per fer una menció especial a Dolors Bassa Coll, Antoni Comín Oliveres, Jordi Cuixart Navarro, Carme Forcadell Lluís, Joaquim Forn Chiariello, Anna Gabriel Sabaté, Oriol Junqueras Vies, Clara Ponsatí Obiols, Lluís Puig Gordi, Carles Puigdemont Casamajó, Raül Romeva Rueda, Marta Rovira Vergés, Josep Rull Andreu, Jordi Sànchez Picanyol, Meritxell Serret Aleu i Jordi Turull Negre.

X