Quatre grups de la Catalunya central lluitaran a Berga per una plaça a l’Acampada Jove

El Ressò 2018, el concurs de música jove de la Catalunya Central, ja té cartell. Hi participaran quatre grups de la Catalunya central: els Apardalats i els Krit Oprimit (Berga), els The Mentres (Solsona) i els Entre d’Altres (Manresa). Aquest any el concurs se celebra a la plaça Viladomat de Berga la nit de divendres de Patum, dia 1 de juny, en una nit on no hi haurà salts patumaires però les places del barri vell s’ompliran d’activitat cultural.

El Ressò se celebrarà a partir de les 12 de la matinada sota l’organització de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya, que recuperen el certamen després d’un any d’absència. L’objectiu del concurs és promocionar la cultura i la música en català, oferint una bona oportunitat per als joves de la regió que s’inicien en aquest món. D’aquesta manera, alhora, es posa en valor la música en català i els grups novells.

El guanyador de l’edició d’enguany l’escollirà el públic, tal com ja es va fer l’any 2016. Cada consumició al concert servirà per emetre un vot i l’anunci del guanyador es farà al final de la vetllada, després del recompte. Com en les altres edicions, el guanyador del Ressò 2018 passarà directament a la final nacional dels Països Catalans, que se celebrarà durant l’edició d’enguany de l’Acampada Jove. El guanyador d’aquesta final nacional es convertirà en teloner d’un dels grups de l’Acampada Jove de l’any vinent, el 2019.

X