Un cotxe s’encén en un garatge de Cal Bassacs i crema part d’una casa unifamiliar

Incendi aparatós a Gironella, aquest cap de setmana. Va passar diumenge, 22 de setembre, pels volts de 2/4 de 8 del vespre al carrer Tarragona, número 16, de Cal Bassacs. Un cotxe va començar a cremar amb força al garatge d’una casa unifamiliar i va malmetre part de l’estructura de l’edifici.

El vehicle va acabar calcinat però no hi van haver ferits greus. Els dos residents a la casa van ser atesos pels serveis d’emergències, però sense ferides importants. Això sí, van ser traslladats per prevenció a l’Hospital Sant Bernabé de Berga.

Els Bombers van rebre l’avís a les 19.24h. Es van desplaçar ràpidament al lloc dels fets i a les 19.45h van donar el foc per controlat. Al cap d’un quart d’hora (20.01h), el van donar per extingit i van revisar la resta de l’edifici per descartar altres focs més petits o zones de risc d’incendi. S’hi van desplaçar set dotacions, amb agents de Berga, Prats de Lluçanès, Gironella i Manresa.

X