Berga, Cultura

Els Pastorets de Berga registren la millor entrada de l’última dècada aquest Nadal

Els Pastorets de Berga registren la millor entrada de l’última dècada aquest Nadal
Moment de la funció del dia de Sant Esteve, aquesta temporada. ANNA E. PUIG

Més públic que mai als Pastorets de Berga. Aquest Nadal la popular funció, a càrrec de la Farsa, ha registrat 2005 espectadors, sumant el públic de les cinc representacions que s’han fet entre el dia de Nadal i el 12 de gener. La mitjana és de 400 espectadors per dia.

No hi havia tant públic des de la temporada 2008-2009. Aquell Nadal es va arribar als 2.249 espectadors gràcies al programa ‘Objectiu Pastorets’, que va significar un augment notable de públic als Pastorets de tot el país. Des d’aquell any, els Pastorets de la Farsa no havien superat els 2.000 espectadors.

Els Pastorets abaixen la persiana, però aquesta vegada no ho fan fins el Nadal vinent, sinó fins d’aquí dos mesos. El 14 de març hi ha el Congrés de Pastorets de Catalunya, a l’Espluga de Francolí. Només se celebra un cop cada dècada com a punt de trobada de tots els autors i estils del país per formar-se i unir sinergies.

La Farsa Pastorets Teatre Municipal

Estic amb tu

Comentaris