El Teatre de l’Ametlla de Merola aixeca el teló per sisena primavera consecutiva

Arriba la primavera i s’alça el teló. L’Ametlla de Merola s’ho ha agafat al peu de la lletra i aquest any acollirà la sisena primavera de cultura al Teatre l’Esplai. La temporada s’estrenarà el 28 de març i s’allargarà fins el 6 de juny.

La programació de l’any passat va servir per estrenar les reivindicades butaques del teatre. I aquest any l’organització té la voluntat de consolidar la filosofia de combinar diferents modalitats així com també les companyies amateurs i professionals.

En total hi haurà sis espectacles. L’estrena, el 28 de març, serà amb ‘El silenci dels telers’, una obra teatral que recull testimonis de dones en el món laboral del tèxtil del Berguedà amb presència de paraules i vivències de dones de l’Ametlla de Merola.

El 4 d’abril serà el torn de Guillem Albà i el seu espectacle ‘Calma!’. Més endavant, el 18 d’abril, el grup escènic juvenil i local de l’Esplai pujarà a l’escenari amb ‘Ai carai’, de Josep Maria Benet i Jornet. Ja al maig, el dia 9 vindrà ‘Una altra estrena’, dirigida per Daniel Anglès amb la col·laboració de la Xarxa de Teatres Amateurs de Catalunya. El 23 de maig serà un dels plats forts de la temporada: la visita d’en Peyu, amb ‘L’home orquestra’. I finalment, el 6 de juny, l’Orquestra de Cambra de l’Empordà tancarà el cicle amb ‘Desconcerto’, del manresà Jordi Purtí.

Abonaments disponibles per primera vegada

Aquest any, i com a novetat, la temporada de primavera estrena la compra d’entrades per abonaments. Fins el 15 de març es podran comprar dos abonaments de tres espectacles cada un. A més, si es compren tots dos junts, es pot estalviar un 25% en el preu total. A partir del 16 de març, les entrades es posaran a la venda de manera unitària per a tots els espectadors.

La compra d’entrades per a qualsevol dels espectacles es pot fer de manera anticipada a www.ametllademerola.cat o de manera presencial els matins a la guixeta del teatre. Per a més, l’entitat posa a disposició dels interessats el telèfon 686278836 o el correu electrònic teatre@ametllademerola.cat.

X