La Policia Local de Berga fa controls a la ciutat i al polígon per controlar que es complexin les restriccions de mobilitat

Matí de controls policials a l’interior de Berga i al polígon de la Valldan. La Policia Local ha fet diversos controls per tota la ciutat amb l’objectiu d’avisar i conscienciar la gent que incompleix les normes de mobilitat marcades per l’estat d’alarma. Se n’han fet a les entrades, com a la plaça Gernika; a l’interior de la ciutat, com al passeig de la Pau; però també al polígon.

El cap de la Policia Local, Jaume Hernández, ha explicat a l’Aquí Berguedà que en els darrers dies han detectat “un repunt de relaxació de la gent” i, per aquest motiu, han decidit “fer controls per informar la gent i aturar-la”. Amb tot, Hernández ha recalcat que “un gran percentatge de població està fent cas, però estem veient que en les últimes hores, com que fa bon temps, hi ha més casos de gent que intenta esquivar les normes”.

Aquest matí, de fet, la policia ja ha denunciat una persona que s’havia vist vàries vegades pel carrer. “L’havíem avisat i seguia al carrer”, ha explicat Hernández, que ha afegit que “és important actuar en aquests casos on l’actitud frega el passotisme”.

El cap de la Policia Local ha explicat també que ha estat en contacte amb caps d’altres comissaries de Catalunya, i la sensació és generalitzada: “A tot arreu s’està detectant que una àmplia majoria de la població fa cas, es confina a casa i només surt en casos d’extrema necessitat; però també hi ha casos aïllats de persones que intenten sortir al carrer a la mínima que poden”.

X