Un jugador del Bàsquet Berga, traslladat a l’hospital per una relliscada provocada per les goteres del pavelló

Ensurt dels grossos al pavelló de Berga per culpa de les famoses i endèmiques goteres. Un jugador del primer equip del Bàsquet Berga ha patit una forta caiguda enmig d’un partit, aquest diumenge a la tarda, i ha quedat inconscient sobre la pista. El jugador ha relliscat en un punt moll de la pista, a tocar de la cistella, com a conseqüència de les goteres i del diluvi de primera hora de la tarda.
L’ambulància s’ha endut el jugador cap a l’hospital, que ja estava despert però encara tenia dificultats per respondre preguntes. Ja a l’hospital, el seu estat ha millorat i s’ha sotmès a proves per descartar mals majors. Les proves han sortit bé però els metges han decidit mantenir-lo en observació uns dies, tot i que afortunadament sembla que la caiguda quedarà en un ensurt. Fonts del club han assegurat que “avui l’important és el jugador” i han afegit que “les goteres és evident que hi són, però avui no és el tema”. De fet, el club ha enviat un missatge d’ànims al jugador a través de les xarxes.

Amb tot, l’incident ha tardat ben poca estona en inundar les xarxes socials. Un dels companys d’equip de l’accidentat ha explicat la caiguda a Twitter i ha retret a l’Ajuntament que el problema de les goteres no és nou, sinó que existeix des que es va estrenar el pavelló, fa més de vint anys. També s’ha sumat a la reivindicació l’Handbol Berga, que ha exigit a través de Twitter “el compliment de les promeses de la nova coberta” ja que, diuen, “no podem passar ni un any més d’aquesta manera”.


Les últimes declaracions del govern municipal, al número de gener de l’Aquí Berguedà, apuntaven que la coberta seria una realitat aquest 2021. Aleshores, el regidor d’Esports, Isaac Santiago, estimava que l’inici de les obres a la teulada podria començar durant el segon trimestre d’any i s’allargaria entre quatre mesos i un any.
D’això ja en fa més de tres mesos. Som a l’inici del segon trimestre d’any i, si es compleixen els càlculs del regidor, les obres han d’estar al caure. Però, de moment, tot segueix igual i cada diluvi a l’exterior és un perill a l’interior.

X